شوهر بیخیال

امروز قرار است به این مساله مالی بپردازیم:

چهل ساله‌ام و دو بچه دارم. نگران آینده بچه‌هایم. مستاجر هم هستم و از پس هزینه‌ها بر نمی‌آیم. شوهرم کار نمی‌کند و بیخیال است. روزی 10 ساعت کار می‌کنم اما درآمدم ماهی 4 میلیون است. گیر کرده‌ام!

با توجه به افزایش روزانه قیمت ها، بسیاری افراد در جامعه ما درگیر چنین وضعیتی هستند. ببینیم به چه روشی می توان شرایط را تغییر داد.

مسئولیت تغییر با کیست؟

در گام اول از همه کس قطع امید کنید. تا زمانی که بار این مسئولیت بزرگ را قبول نکنید و در انتظار این و آن باشید (شامل افراد، سازمان‌ها و دولت‌ها) شرایط بد و بدتر خواهد شد.

حالا ما یک بیمار مالی داریم که می‌داند مسئولیت درمان به عهده خودش است. درمان این مشکل نیاز به فداکاری و از خودگذشتگی زیادی دارد. درست مثل یک بیمار که ناچار به پرهیز از بسیاری از لذت‌های زندگی است، بیمار مالی هم نیاز به یک فرآیند درمانی خسته کننده دارد. و همه چیز از زمان شروع می‌شود. باید روزی 4 ساعت بیشتر کار کنید. اما در مسیری متفاوت و برای ساختن آینده.

من هم آدمم و نیاز به تفریح دارم.

می‌خواهم بچه‌هایم بچگی کنند و زمانم را کنار آن‌ها بگذارنم.

این دست مفاهیم، مربوط به فردی با شرایط مالی عادی‌اند. یک بیمار مالی، تا زمانی که مشکلات محدود کننده خود را حل نکند، ناچار است از برخی مسائل بگذرد. همانطور که دیدید، این فرآیند شامل فداکاری است. از جمله گذراندن حداقل زمان ممکن با کودکان یا کمتر تفریح کردن.

پس بیرحمانه 24 ساعت خود را زیر ذره‌بین بگذارید. دقیقه به دقیقه آن را یادداشت کنید و آن بخشی که می‌شود آزاد کرد را آزاد کنید. شبکه‌های اجتماعی، تلویزیون، بیرون رفتن و … چرا؟

آخرین آمار به دست آمده از مصرف روزانه ایرانیان از شبکه‌های اجتماعی مربوط به سال 1397 است که به طور متوسط یک ساعت و 4 دقیقه است. (منبع)

منطقی ساده داریم: ما برای رهایی از مشکلات مالی، به پول نیاز داریم و برای داشتن پول بیشتر در شروع راه چند روش داریم:

  1. سرمایه‌گذاری پولی که داریم.
  2. کار کردن برای مدت زمان بیشتر
  3. کسب مهارت بالاتر و کار در مشاغل با حقوق بهتر

برای فردی که باید خانواده‌اش را تامین کند، در شروع مسیر، راه اندازی کسب و کار با توجه به ریسک شکست توصیه نمی‌شود. نه تا زمانی که یک صندوق پیشتیبان با قابلیت تامین 6 ماه هزینه‌های زندگی وجود داشته باشد.

کدام روش؟ یک، دو یا سه؟

1. سرمایه‌گذاری: از آنجا که دسترسی به منابع مالی نداریم، این گزینه فعلا قابل استفاده نیست.

2. کار کردن برای مدت زمان بیشتر در همان کار قبلی: یک راه حل کوتاه مدت و نامناسب. هیچکس با مدت زمان بیشتری کار کردن، بر مشکلات مالی جدی غلبه نکرده است.

3. مهارت آموزی: اینجا سه مسیر وجود دارد. 1) ارتقا مهارت در حرفه فعلی به امید رشد مالی، 2) شروع یک حوزه جدید اگر مسیر رشد حرفه‌ای در کار فعلی بسته است یا 3) آموختن در زمینه‌هایی که بتوان در آن‌ها کسب و کار شخصی داشت (مثلا برنامه نویسی، عروسک سازی و …)

کدام مهارت؟

اول این فکر از ذهنتان بیرون کنید که مهارت‌های خاصی وجود دارند که با یادگیری آن‌ها می‌توان مشکلات را سریع حل کرد و پولی در آورد. و عده‌ای هم هستند که می‌دانند این مهارت‌ها چیست و می‌توانید با پرسش از آن‌ها، این کلید طلایی را بدست آورید!

به دور و بر خود نگاه کنید، زنانی که درآمد خوب دارند چه مهارتی دارند؟ اجازه دهید خود بازار راهنمای شما باشد. به خریدهای خود دقت کنید. آیا نمی‌توانید به جای مصرف کننده، تولید کننده یا فروشنده یکی از آن محصولات باشید؟ از دیوار و اینستاگرام و تلگرام غافل نشوید. کسب و کارهای موفق که توسط زنان مدیریت می‌شوند کم نیستند. حتی می‌توانید مدتی برای یکی از آن‌ها کار کنید.

سری هم به این وبسایت بزنید: www.bazarkhanegi.com

در این وبسایت می توانید یک فروشگاه برای محصولات خود بسازید و ببینید چه مهارت هایی مشتری دارند.

جمع بندی
  • درک شرایط موجود و پذیرش مسئولیت تغییر
  • ایجاد زمان برای آموختن
  • سخت نگرفتن در مورد زمینه کاری و شروع کردن
  • اصلاح مسیر با توجه به شرایط بازار
  • باور به این امر که بازار بهترین مربی و راهنما و مشاور شماست.
  • الگو گرفتن از زنان و مردانی که این راه را رفته‌اند.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *